Saltar navegació. Anar directament al contingut principal

Gas natural sistema calefacció per a la teva lllar

Comença el contingut principal

La calefacció representa prop del 47 % del consum total d’energia a les llars. Encara que aquest percentatge pot variar en funció dels metres quadrats del nostre habitatge, si de veritat volem estalviar en el consum i en la factura, hem de pensar en el nostre futur i en el del planeta i triar un sistema de calefacció que consumeixi poc i que no contamini.

Sabies que els sistemes de calefacció individual de gas natural no generen gasos ni residus? Per aquest motiu s’han convertit en una bona opció, no només per a la nostra butxaca, també per tenir cura del medi ambient.

Les calderes de gas han evolucionat durant els últims anys i ara, a més de ser menys contaminants, ofereixen un millor rendiment, i proporcionen aquella sensació de confort tan desitjada dins de les nostres llars.

3 raons per instal·lar un sistema de calefacció de gas natural

  • Econòmic: És una de les energies més barates. El menor cost és perquè l’extracció de gas natural és més senzilla i la major part de la infraestructura ja està construïda. Un altre punt que cal tenir en compte és que, a diferència d’altres fonts energètiques, el preu del gas natural es manté estable durant anys, per la qual cosa evitarem sorpreses d’un mes per l’altre. En conseqüència, amortitzarem la instal·lació d’aquest sistema de calefacció en poc temps.
  • Ecològic: És el combustible fòssil més net des del punt de vista d’emissions, ja que té una gran particularitat, que és que gairebé no emet gasos tòxics com òxids de nitrogen, monòxid de carboni o sofres. A més, allibera menys diòxid de carboni.
  • Còmode: Només caldrà obrir la clau de pas per començar a gaudir del subministrament i, en un temps rècord, la casa haurà assolit la temperatura desitjada. L’escalfor que desprenen els radiadors d’aigua calenta es repartirà per totes les habitacions i crearà un clima summament reconfortant.

Pla Calor Llar

Si tens al cap renovar el sistema de calefacció i aigua calenta, ja sigui per radiadors o per calefacció radiant, et recomanem apostar pel gas natural. Tria la millor escalfor per a la teva llar! A més, ara, amb el nostre Pla Calor Llar gaudiràs de la calefacció de gas natural més segura i eficient.

T’expliquem tot el que inclou.

INFORMA-TE’N

Fi del contingut principal